Hej, jeg er Dragen Yogi.
Jeg er med hver gang dit barn går til yoga. Som en ven, maskot og lærermester.

Om Drage YogiDrage yogi er yoga for alle børn, der elsker at røre sig, lege og have det sjovt. I en til tider stresset hverdag (også for børn), er børneyoga en fantastisk motionstype, der giver barnet sunde vaner, øget styrke, ro og balance i sindet.En Drage Yogi er et barn, der er blevet optaget i den magiske klan, der praktiserer Drageyoga. :-) Alle børn får på deres allerførste dag et bevis med navn og stempel, der viser at de er blevet optaget i denne meget særlige klan.

Jeg er på barsel og afholder derfor ikke drage yoga i år.


Tweens og teens


Jeg vil også rigtig gerne lave børneyogahold for tweens og teens, men har ingen hold åben for tilmelding lige nu. Vil det være særlig godt for dit barn og kan det have interesse, vil det glæde mig at etablere hold for 9-12 årige og teenagere.

Skriv til Drage Yogi om din interesse på facebook eller send en mail til kontakt@drageyogi.dk

FAQHvorfor er yoga godt for børn? Hvad er det lige med det meditation? Had skal mit barn have med? Hvor foregår det?

De mest væsentlige spørgsmål er listet her, men hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis du har andre spørgsmål.Kort om instruktørenNamaste.

Jeg hedder Lea Kilde og er uddannet børneyogainstruktør hos Yogarollinger i Esbjerg i 2014 og i 2015 tog jeg børneyogalæreruddannelsen "Hjertebarn" hos Blå himmel yoga ved Sisse Siegumfeldt. Jeg er også uddannet yin yogalærer (med blid dynamisk flow overbygning) og yin yoga massør hos Sattva Cph. Jeg har den filosofi at alle børn har ret til at koble fra inde i deres helt eget magiske rum, væk fra hverdagens til tider hektiske dagsorden, og fordybe sig i kroppen og sindet gennem yogalege, meditation og afslapning. Jeg vil gerne være børnenes læremester, og guide og forsyne dem med viden, redskaber og muligheder.


Kontakt

Mobil 40622769

Email kontakt@drageyogi.dk